Buijs Afbouw
Pleisterwerken

Vlaanderen:
Driemasterstraat 72
9000 Gent
T: 09-374 11 14
F: 09-374 11 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Buijsafbouw

 

LogoESF

 

 

over Buijs Afbouw Pleisterwerken

Over Buijs Afbouw Pleisterwerken

Alle mogelijke vormen van pleisterwerken behoren tot de kernactiviteit van Buijs Afbouw Pleisterwerken. We streven er naar om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Het is ons doel om de wensen van onze klanten om te zetten in concrete daden. Volgende troeven helpen ons daarbij. Wij kunnen op heel korte termijn de werken opstarten, de planning strikt naleven en een goede kwaliteit tegen een concurrentiële prijs garanderen.

Meer dan 60 jaren ervaring met degelijk opgeleide medewerkers zorgen er voor dat het bedrijf is uitgegroeid tot een stabiele en goed gestroomlijnde organisatie. Mede hierdoor kan een vlotte samenwerking op maat van de klant gegarandeerd worden.

Historiek

De geschiedenis van Buijs begint in 1938. In dat jaar wordt het startschot gegeven voor wat later een succesverhaal zou blijken. De Tweede Wereldoorlog remt de uitbouw van het bedrijf in de beginjaren wat af. Maar vanaf eind jaren '40 van de vorige eeuw is er sprake van een gestage expansie van het bedrijf. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf groeit uit tot een modern bedrijf in de afwerkingssector. Het bedrijf gaat mee met zijn tijd. Het past zich aan aan de nieuwe materialen en nieuwe technieken die hun intrede doen in de sector.

De expansie zet zich door en rond de eeuwwisseling worden steeds meer werken uitgevoerd in België. Op korte termijn groeit het bedrijf ook op Belgische bodem uit tot een solide onderneming. Getuige hiervan de hoge notering in de Trends Gazelle lijst. Intussen heeft Buijs Afbouw zowel in Nederland als in België een sterke reputatie opgebouwd en wordt het bedrijf her en der gewaardeerd als the best start in finishing.

Maatschappelijk relevant

Buijs Afbouw Pleisterwerken draagt waar mogelijk haar steentje bij aan een betere samenleving. Diversiteit is een kernwoord dat hoog in het vaandel gedragen wordt. Er werken bij het bedrijf mensen van +/- 20 verschillende nationaliteiten. Wij zijn er trots op dat we er dag na dag in slagen om met een gevarieerde groep mensen de verschillen die er zijn in geloof, huidskleur, cultuur,… te overstijgen. En daarbovenop tot een vlotte samenwerking te komen die goede resultaten oplevert. Ook intern wordt er alles aan gedaan om mensen van verschillende windstreken zo goed als mogelijk wegwijs te maken in het leven in België.

 

Recent werk

Wivina_Groot_Bijgaarden_020

Renovatie paardenstallen 020

PleisterwerkenBuijsAfbouw01

PleisterwerkenBuijsAfbouw02