Buijs Afbouw
Pleisterwerken

Vlaanderen:
Driemasterstraat 72
9000 Gent
T: 09-374 11 14
F: 09-374 11 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Buijsafbouw

 

LogoESF

 

 

Pleisterwerken Buijs Afbouw

Subsidies

De warmteverliezen van een woning zijn groter bij woningen met veel buitenwanden. Het is daarom belangrijk om ook de buitenmuren goed te isoleren. Indien u de werken door ons laat uitvoeren, kunt u bij een bestaande woning bij alle netbeheerders een premie krijgen van 15 euro per m2.

De Rd waarde van het nieuw geplaatste isolatiemateriaal moet minstens 2,0 m2K/W bedragen. In de praktijk betekent dit een isolatiepakket van minimaal ca. 5-8 cm. Afhankelijk van het type isolatiemateriaal wat toegepast wordt. De lamdawaarde van het gebruikte isolatiemateriaal wordt bepaald volgens de richtlijnen van NBN B62-002 of ETA (Europese Technische Goedkeuring). Deze lambdawaarden zijn onder meer terug te vinden op de websites www.butgb.bewww.eota.be en www.vibe.be. Materiaal wat niet op deze websites wordt vermeld, maar wel beschikt over de nodige technische goedkeuringen, komt alleen in aanmerking voor de premie met een bijgevoegde ondertekende verklaring van de aannemer en een technische fiche met vermelding van bovenstaande geegvens.

Alleen na-isolatie van een bestaande buitenmuur van een direct of indirect verwarmde ruimte komt in aanmerking. Isolatie via de binnenkant van een bestaande muur komt niet in aanmerking voor een premie van de netbeheerder.

Indien u tegelijkertijd de muren van de woning isoleert en de ramen vervangt, krijgt u een aanzienlijk hogere premie voor raamvervanging. De afzonderlijke werkzaamheden dienen dan wel aan specifieke voorwaarden te voldoen.

 

Recent werk

Wivina_Groot_Bijgaarden_020

Renovatie paardenstallen 020

PleisterwerkenBuijsAfbouw01

PleisterwerkenBuijsAfbouw02